Sluiten

Discount rayban aviator sunglasses outlet

  Sale discount ray ban 3025 for men and women,there are huge selection for discount ray ban aviator,you can finder your favorite.   

 

Dus gewone zonnebril gepolariseerde ray ban aviator discount zonnebril en wat voor verschil het doet?
Gewone zonnebril kenmerken: gekwalificeerde zonnebril heeft tot gevolg shading, die schittering lichtintensiteit verminderen, de kleur van het object, zolang daar deze functie, zelfs indien slechts een kleur met een plastic blad, is er geen kleurloze wereld zonnebrillen, UV, UV-stralen, in theorie voorkomen zolang als object kunnen de ultraviolet licht te verminderen, maar er zijn verschillen goed, goede anti-UV zonnebrillen rayban aviator deeltjes (en zonnecrème waarheid voeg door de lens en het lensmateriaal oppervlaktelaag ) verder absorberen ultraviolette straling waardoor ultraviolet licht de pupil invoeren voorkomen (omdat UV de grootste externe factoren staar). En zonnecrème aangezien er gradaties van goed UV400 zonnebrillen worden gemaakt, die de maximale golflengte ultraviolet weerstaan ​​(UV die de grootste schade aan het menselijk lichaam);
Gepolariseerde zonnebril kenmerken: gewone ray ban aviator sunglasses gepolariseerde zonnebril + functie. Gepolariseerde filter schittering, dit is de hoek van het licht uitgezonden door onderscheiden glare verwijst niet alle schittering, verwijzend naar de visuele impact van ultraviolet licht, onschadelijke en schadelijke geen banden! Verlichting nachts hard, het is licht, geen verblinding, kijk direct naar de zon op de middag, is dat niet fel wit licht, terwijl de visserij, het zien van de vissen vlotter omdat het water er is licht aan verschillende hoeken van reflectie stoornis, is het ray ban aviator black schittering, de zomer de auto of auto naar de enorme uitgestrektheid van de weg te zien, dat is glans, maar de auto kan het wegdek om in de buurt te zien, dan is dat omdat we veranderden de hoek, de glans van nature minder, dus om het te zien! Xiatian Gang in de regen, zon Out, laat vol licht, wat leidt om te zien de bladeren niet kan zien, dat is de schittering! meer populair taalgebruik, "dat ding niet duidelijk, omdat het reflecterende"! Dus profiteer van de luiken polarisator principe, zodat het oog kan volgen ray ban 3025 richting jaloezie zie de noodzaak om het licht, gefilterd licht afkomstig uit verschillende hoeken mengelmoes te zien, dus zorg visuele helderheid, bijvoorbeeld, je kijkt naar een object, naast een man om een ​​spiegel te nemen om het zonlicht te reflecteren in je ogen, je misschien de hand blok van de lichtbundel (natuurlijk is dit niet mogelijk en je wilt lichtstralen voorwerp zien onder dezelfde hoek, anders kun je niet zien, zelfs het object), zodat u het object dat u wilt zien kan zien!
Omdat de rol van de gepolariseerde zonnebril is erg goed, dus de prijs in de markt is niet goedkoop, meestal om twee of drie honderd tot duizend dollar goed te zijn, sommige gewetenloze zakenlieden om enorme winsten te verkrijgen begon nep polarisator ray ban rb3025 te kopen, met het oog op Laten we niet bedrogen worden, dus gepolariseerde zonnebril om hoe te identificeren echte en fake it?